Image

ZET EEN STAP TEGEN KANKER

Zet een stap tegen kanker is een uniek 24-uurs  wandelevenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen met kanker en hun gezin. In estafettevorm lopen de deelnemers 24 uur over het parcours bij de voormalige IJsselcentrale Harculo in Zwolle. In teamverband, in kleine groepjes of individueel: Samen zetten we stappen tegen kanker!

Vooraf en tijdens het evenement proberen de deelnemers zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor Zwolse doelen die iets met kanker te  maken hebben: Nazorgcentrum IntermeZZoMonicares Foundation en Tobias Sybesma Foundation.

Minstens zo belangrijk is de verbinding en saamhorigheid tijdens het evenement.

Jij kunt ook meedoen door samen met vrienden, collega’s familie of kennissen te wandelen tegen kanker.
Kanker heb je immers niet alleen, maar heb je samen.

De wandelestafette is geen wedstrijd: je wandelt zoveel je zelf wilt en wordt daarna afgelost door de volgende deelnemer van je team. Je kunt ook als individuele wandelaar meedoen. 24 uur lang wandelen er mensen op het parcours. Daaromheen zijn er voor jong en oud tal van activiteiten te beleven. Er is entertainment en muziek, een braderie, hapjes en drankjes, workshops en informatie.

%d bloggers liken dit: