Y Service Club Zwolle

Fitness

Wat doen we?

De groep Fitness ondersteunt en draagt bij aan activiteiten die bijdragen aan leefstijl, leefsituatie en fitheid van met name (kwetsbare) kinderen, jongeren en/of jongvolwassenen in Zwolle.

Waarom doen we dit?

We geloven dat mentale en fysieke fitheid hand in hand gaan. Door omstandigheden krijgt niet iedereen de kans of heeft niet het geluk hierin te worden ondersteund. Hierin willen we bruggen bouwen tussen initiatieven rondom leefstijl en actief onze tijd en talenten inzetten om jeugdigen te helpen fitter te worden.

Hoe doen we dit?

We vragen aandacht voor gezondheid in brede zin en denken mee over projecten en doelen voor jeugdigen op dit terrein. Daarnaast dragen we actief bij door ons bv. in te zetten voor:

  • deelname aan sponsorlopen voor een goed doel
  • het helpen fit worden van jongeren (bv. door samen met hen te trainen voor een specifiek doel, zoals toelating op een opleiding)
  • het bijdragen aan initiatieven zoals ‘Join Us’, waarin jongeren worden uitgenodigd contacten te leggen met leeftijdgenoten (http://join-us.nu)

Wat ons typeert?

De groep fitness is een fysiek actieve groep leden die zelf ook graag sportief bezig is. Samen bewegen is gezond maar vooral ook gezellig. In verschillende samenstellingen wordt er meegedaan aan sportieve activiteiten.

Wat kan jij voor ons doen?

  • Je helpt ons door actief lid te worden;
  • Je helpt ons ook door ons te attenderen op bestaande of nieuwe initiatieven op dit thema in Zwolle;
  • Je kunt je netwerk inzetten om te helpen doelen waar we ons voor inzetten te halen.
%d bloggers liken dit: